Спортски савез Ћуприје прогласио најбоље у 2021.

У организацији Спортског савеза Ћуприје, синоћ су, у Дому омладине “Синђелић” у Ћуприји, проглашени најбољи спортисти, спортски колективи и спортски радници општине Ћуприја у 2021. години.

Најбољи спортиста у 2021. години очекивано је атлетичар „Мораве“ Алекса Томић, између осталог и јуниорски првак Балкана на 1500 метара, најбоља спортискиња је његова клупска колегиница Ива Арсенијевић, док је награда за најбољег тренера ове године отишла у руке Драгана Здравковића.

Рукометни клуб “Раднички” је најбољи спортски колектив у години на измаку, док је један од најперспективнијих европских фудбалских судија, интернационалац са ФИФА значком, 28-годишњи Ћупричанин Милош Милановић, најбољи спортиста ван територије општине Ћуприја.

Најуспешнији наставник/професор у области физичке културе је Властимир Стојиљковић, професор Гимназије, која је проглашена и за најбољу школу у домену школског спорта у 2021. години. Овогодишњу доминацију најстарије ћупријске средње школе као образовне институције која је и у спорту постигла одличне резултате, потврдио је и Алекса Милановић, најбољи школски спортиста ове године..

Награде за животно дело ове године додељене су Анти Нонићу, Добрици Матићу и постхумно легендарној Вери Николић.