„Цреваријада“ је завршена – видимо се догодине!

Победник овогодишње “Цреваријаде” је екипа „АХ, АХ“ из Ћуприје, друго место освојио је јагодински „Слава смарти“, док је трећа била екипа „Нид“ из Травника, одлучио је стручни жири на чијем је челу овог пута био глумац и водитељ Срђан Ивановић.

Проглашењем победника у справљању специјалитета од цреваца, а затим и концертом Жељка Шашића, окончана је тринаеста гастрономско-туристичка манифестација „Цреваријада“, по свим параметрима једна од најуспешнијих досад.

Уручени уговори о додели субвенција за самозапошљавање

„Драго ми је да и ове године настављамо праксу подршке нашим суграђанима у самозапошљавању. Општина Ћуприја се увек трудила да изађе у сусрет свим људима који имају добре идеје и сопствену иницијативу. Тако ћемо да наставимо и у будућности, а верујем да ћемо у наредном периоду бити више заинтересованих за овакве програме и да ћемо и на тај начин мало по мало да решавамо проблем незапослености, имајући у виду да смо до сада мере политике запошљавања проводили и кроз довођење инвеститора, али и програме „Прва шанса“ и „Првог запошљавања“, изјавио је данас председник Општине Ћуприја Јовица Антић приликом уручивања девет уговора о додели субвенција за самозапошљавање.

КЗШ: Изузетно интересовање за „Цреваријаду“

„Очекујемо оно што смо због пандемије пропустили уназад две године – велики број екипа, лепо дружење, лепу забаву, добар укус и уживање уз Жељка Шашића. Желим да кажем лично, а и испред локалне самоуправе, да ми је драго што смо опет на оном старом путу и радујем се као да манифестацију организујемо први пут а не тринаести, и уверен сам да ће и поред симболике коју овај број носи, овогодишња „Цреваријада“ да буде изузетно успешна“, изјвио је на данашњој конференцији за медије уприличеној поводом овогодишње „Цреваријаде“ Владимир Васиљевић, заменик председника Општине Ћуприја, који је позвао Ћупричане и уопште, како се изразио, људе добре воље из свих крајева, да у недељу, 31. јула, дођу на манифестацију и учине је бољом од свих претходних.

Обавештења

Вести

Конкурси