Општина Ћуприја и ЈКП “ Равно 2014” настављају са планом одржавања путева за 2020. годину

Тако је последњег дана претходне радне седмице, након двонедељних радова на санацији,  завршено асфалтирање првог слоја пута на излазу из Бигренице према Кованици. У питању је било клизиште које је годинама представљало проблем на саобраћајници која повезује Ћуприју са Кованицом и даље са ресавским крајем.

Одржана још једна онлајн радионица у оквиру пројекта „Унапређење пословне климе у Републици Србији“

У оквиру пројекта „Унапређење пословне климе у Републици Србији“ одржана је још једна онлајн радионица са учесницима – представницима свих једанаест пилот јединица локалне самоуправе. Циљ радионице је подизање капацитета јединица локалне самоуправе ради будуће реализације активности на пројекту, као и ради одрживости циљева пројекта.

ОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ: ЋУПРИЈА ДОБИЛА НОВО ОПШТИНСКО РУКОВОДСТВО

Функцију председника Скупштине општине Ћуприја у наредне четири године обављаће Нинослав Ерић, досадашњи председник Општине и народни посланик Народне Скупштине. На место његовог заменика изабран је Илија Пауновић који је досад обављао функцију заменика председника Општине. Након избора скупштинског руководства одборници су изабрали и ново руководство општине Ћуприја. Председник општине Ћуприја у наредне четири године биће Јовица Антић, дипломирани правник и досадашњи општински правобранилац, а његов заменик Владимир Васиљевић, који је у претходне четири године обављао функцију општинског већника.

Вести

Конкурси