ОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА СО ЋУПРИЈА

 

Председник Скупштине општине Ћуприја ће и у наредне четири године бити Нинослав Ерић док је функција председника Општине Ћуприја већином гласова новог скупштинског сазива поверена Јелени Ђулинац, професору српског језика и књижевности. Првог човека СО Ћуприја замењиваће Бранко Милојевић, а Владимир Васиљевић ће и у наредном мандату обављати дужност заменика председника општине. Нови сазив општинске владе чиниће Светлана Костић, Небојша Милановић,Зоран Ђурђевић,Ђорђе Нешковић, Бранимир Тазић, Славко Цветковић и Радомир Петровић.

Ово је резиме конститутивне и прве овогодишње седнице СО Ћуприја у новом сазиву започете верификацијом одборничких мандата, а коју је до избора председника скупштине водила Светлана Николић Павловић, најстарији одборник новог скупштинског састава. А тај нови састав чиниће 22 одборника СНС-а, 7 одборника листе СПН, 5 одборника СПС-а, 2 одборника са листе Заветници и један  одборник листе Јединствена Србија.

Уз захвалност бирачима који су подржали листу Александар Вучић-Ћуприја не сме да стане Нинослав Ерић је најавио нови инвестициони циклус у коме ће приоритет бити замена дотрајале водоводне и канализационе мреже, реконструкција градске болнице, уређење града и изградња новог моста. Сви ови обимни инвестициони захвати могу бити завршени уз помоћ државних органа- рекао је Ерић и позвао све одборнике на заједнички и конструктиван рад. Исти позив имала је и Јелена Ђулинац, новоизабрана председница општине јер је Ћуприја  ,како је нагласила, заједнички именитељ,то што нас све уједињује и обавезује да за наредне генерације радимо заједно.