ДРЖАВНА СЕКРЕТАРКА МИНИСТАРСТВА ТУРИЗМА И ОМЛАДИНЕ ПОСЕТИЛА ЋУПРИЈУ

Унапређење туристичког потенцијала у Ћуприји било је тема састанка руководства општине и Милене Поповић, државне секретарке Министарства туризма и омладине. Састанку су, уз Јовицу Антића и Владимира Васиљевића, присуствовали и Јелена Петровић, директорка Туристичке организације општине и Ненад Јовановић, већник задужен за омладину и спорт.

Гошћи из министарства Јовица Антић је изнео неке од идеја које могу да поспеше бољу афирмацију туристичке понуде у Ћуприји. Захваљујући се на добродошлици и гостопримству, Милена Поповић је истакла да свој посао види пре свега као развој туристичких капацитета у унутрашњости, а они нису уопште мали.

Развој туризма није само развој туристичке понуде у Београду и великим градовима већ и малим општинама у унутрашњости, нагласила је Милена Поповић, уз напомену да ће после обиласка свих региона поново доћи у Ћуприју са неким конкретним идејама.

Посету Ћуприји Милена Поповић, државна секретарка Министарства туризма и омладине завршила је обиласком Манастира Раваница.