Још једна донација Компаније „Моцарт“: Стигла роба у вредности од шест хиљада евра

Компанија Моцарт (Mozzart), једна од друштвено најодговорнијих компанија у Србији, за кориснике новчане социјалне помоћи, који су тренутно без прихода и налазе се у евиденцији Центра за социјални рад у Ћуприји, донирала је 500 пакета помоћи, са по 17 производа у сваком од њих.

Поред основних животних намирница, у донацији чија је вредност шест хиљада евра, налазе се конзервисана храна и средства за одржавање личне хигијене.

Пристигла роба већ је ускладиштена у Спортској хали „Ада“, а на препакивању производа у идентичне пакете, који ће бити подељени корисницима, раде волонтери Општине Ћуприја.

Подсетимо, ланац спортских кладионица “Моцарт” 10. априла донирао је Општој болници у Ћуприји 10 хиљада евра, а борби против корона вируса у Србији укупно 400 хиљада евра. Како су тада нагласили у овом регионалном лидеру индустрије игара на срећу, све ово чине како би подржали напоре државе, лекара и здравствених радника, који се даноноћно боре да сачувају сваки људски живот у борби против пандемије вируса корона.

– Они јесу хероји читаве нације, овом донацијом желимо да им изразимо захвалност, али и пружимо подршку и охрабрење да истрају. Свака им част на пожртвованости, а Компанија „Моцарт“ је ту да као и до сада буде солидарна и помогне – рекао је директор сектора корпоративних комуникација у Компанији „Моцарт“ Борјан Поповић приликом доделе донације ћупријској Општој болници.