Пријава за учешће у програму „Мост младих до активне заједнице“

Попуњавањем кратког упитнике који се налази на дну ове странице, пријављујеш се за учешће у програму „Мост младих до активне заједнице“. Овај програм је намењен свим младим људима са територије општине Ћуприја и биће реализован од септембра до новембра 2023. године.

Циљ програма је да оснажи и мотивише младе људе да преузму активнију улогу у њиховим локалним заједницама. У оквиру обуке обрадићемо следеће теме:

  1. Значај, предности и начини ангажовања младих у локалној заједници;
  2. Информисање младих и начини комуникације као предуслови за веће ангажовање;
  3. Мотивација и начини оснаживања младих за учешће у организацијама и телима која одлучују о потребама младих у локалној заједници.

Користећи методе искуствених вежби, тимског рада, интерактивних радионица и дебата, као и кроз презентације случајева добре праксе и конкретних акција у отвореном простору, едуковаћемо, мотивисати и оснажити младе Ћупричане да активније учествују у животу локалне заједнице.

За све додатне информације и појашњења будите слободни да контактирате Ненада Јовановића путем електронске поште: nenad.jovanovic@cuprija.rs, или на телефоне: 064/8959463 и 063/8134921.

Позив је отворен за све младе старије од 17 година.

Пројекат „Мост младих до активније заједнице“ настао је у оквиру обуке за омладинске лидере/ке коју реализује Националан асоцијација практичара и практичарки омладинског рада – НАПОР, у оквиру пројекта Немачке развојне сарадње „Перспективе за младе у руралним срединама у Србији“, коју спроводи ГИЗ у сарадњи са Министарством туризма и омладине Републике Србије.

Образац за пријаву: https://docs.google.com/forms/d/1b9aVGvZE6OyQWZwOgojXdDBb5fPW26HYP5mo7QltcnA/edit