У ОЧЕКИВАЊУ 11. РЕГИОНАЛНОГ САЈМА ОБРАЗОВАЊА

Једанаести Регионални сајам образовања – НОУФЕСТ 2023 биће одржан 16. и 17. марта у Хали спортова “АДА” у Ћуприји, у организацији Регионалног тима подршке за науку, образовање и уметност – НОУ тим.

У складу са добро познатом традицијом, први сајамски дан резервисан је за представљање факултета и високих школа, а циљна група су ученици и наставници завршних разреда средњих школа, док ће другог дана манифестације своју прилику за презентацију имати средње школе из региона и специјализоване средње школе из целе Србије, где би посетиоци били ученици и наставници осмог разреда основних школа.

Заинтересованим посетиоцима биће доступне детаљне информације које им могу помоћи при упознавању са програмом и начином рада жељених школа и факултета.  Излагачи на сајму ће, са друге стране, имати могућност да остваре непосредни контакт са потенцијалним студентима и њиховим родитељима.

Претходећи доношењу велике и важне одлуке о избору будуће професије и каријере, сајам образовања је одлично место за прикупљање важних информација. Поред тога, доступност свих информација на једном месту доноси значајну финансијску уштеду за родитеље будућих студената из Поморавља, с обзиром да су сви садржаји на сајму бесплатни.

Организатор сајма, Регионални тим подршке за науку, образовање и уметност – НОУ тим, поручује ученицима и родитељима да искористе прилику коју им 16. и 17. марта пружа сајам образовања у Ћуприји, по броју излагача један од највећих сајмова образовања у Србији.

Све сајамске активности на НОУФЕСТ 2023 одржаваће се од 10 до 16 сати.

Улаз за све посетиоце је слободан, а за организоване посете ученика из Параћина и Јагодине обезбеђен је бесплатан превоз аутобусима Еуролина.