ВОДА СЕ ПОВЛАЧИ, КОМИСИЈА ИЗЛАЗИ НА ТЕРЕН

Према налогу Општинског штаба за ванредне ситуације, Општинско веће данас је формирало Комисију за поступање по пријавама за евидентирање и процену штете настале ванредним догађајима изазваним елементарним непогодама, која ће излазити на терен по пријавама грађана и процењивати насталу штету.
Упознавајући већнике са стањем после јучерашњег поплавног таласа, председник Ерић је рекао да „извесну штету имамо и у самом граду“, као и да ће чланови комисије на терен кренути „чим добију решења, већ данас“.
Подсетимо, на препоруку Општинског штаба за ванредне ситуације, Нинослав Ерић, председник општине Ћуприја јуче поподне прогласио је ванредну ситуацију на целокупној територији општине Ћуприја.
У току јечерашњег дана најкритичније је било у селима Супска, Крушар, Исаково и Дворица где је услед обилних падавина које су проузроковале изливање бујичних потока, више домаћинстава поплављено. Под водом се нашло и више хектара пољопривредног земљишта.
Иначе, штету насталу услед прекомерних падавина, грађани и даље могу да пријављују на следеће бројеве телефона: 035/84 76 538 и 069/ 602 075