Oglas o sprovođenju postupka prikupljanja pismenih ponuda za zakup objekata u javnoj svojinni opštine Ćuprija

Na osnovu člana 3. Odluke o pokretanju postupka davanja u zakup objekata u javnoj svojini opštine Ćuprija br.464-12/2021-01 od 22.04.2021.godine i Rešenja o formiranju komisije za sprovođenje postupka davanja u zakup stvari u javnoj svojini Opštine Ćuprija, Komisija za sprovođenje postupka davanja u zakup nepokretnih stvari u svojini opštine Ćuprija dana 23.04.2021. objavljuje

OGLAS
O SPROVOĐENJU POSTUPKA
PRIKUPLJANJA PISMENIH PONUDA
ZA ZAKUP OBJEKATA U JAVNOJ SVOJINI OPŠTINE ĆUPRIJA

1. PREDMET ZAKUPA

1. raspisuje se Oglas za prikupljanje pismenih ponuda za davanje u zakup nepokretnosti u javnoj svojini opštine Ćuprija (poslovnog prostora) i to:
• Zgrada poslovnih usluga – Kafe bar, ul. Dobojska objekat broj 7, u Ćupriji, površine 140 m², na kp.br.4511/1, KO Ćuprija grad.
sa rokom zakupa poslovnog prostora u trajanju od 3 godina, računajući od dana zaključenja ugovora o zakupu.
Kontakt osoba: Dragana Milanović, tel. 035/8150905
2. Početna cena zakupnine za poslovni prostor koji se daje u zakup je 200,oo dinara po m² mesečno, odnosno 28.000,oo dinara mesečno
3. Nepokretnost iz ovog Oglasa daje se u zakup u viđenom stanju i zakupac se ne može pozivati na njegove fizičke nedostatke.
4. Uvid u dokumentaciju može se izvršiti svakog radnog dana u prostorijama opštinske uprave opštine Ćuprija u periodu od 10-15 časova
5. Obilazak nepokretnosti koje se daju u zakup, može se vršiti svakog radnog dana za vreme trajanja oglasa u periodu od 10-15 časova.
6. Sve troškove koji nastanu po osnovu zakupa predmetne nepokretnosti snosiće lice koje za napred navedenu nepokretnost zaključi ugovor o zakupu.
7. Nepokretnosti iz ovog Oglasa daju se u zakup isključivo radi obavljanja komercijalno – poslovne delatnosti i ne mogu se koristiti u druge svrhe.
8. Zakupac je dužan da poslovni prostor koristi isključivo u sopstvene svrhe i ne može ga davati u podzakup.
9. Zakupac ne može vršiti adaptaciju poslovnog prostora bez prethodne saglasnosti zakupodavca, odnosno opštine Ćuprija

Oglas
Formular za prijavu