Rani javni uvid za planove detaljne regulacije za sela u Isakovu, Jovcu, Ostrikovcu, Virinu i Vlaškoj

REPUBLIKA SRBIJA
OPŠTINA ĆUPRIJA
OPŠTINSKA UPRAVA
ODELJENJE ZA URBANIZAM,
IMOVINSKO-PRAVNE POSLOVE I
ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE
Broj: 350-208/2020-05-1
Datum: 12.06.2020.god.

Republika Srbija, Opštinska uprava Opštine Ćuprija – Odeljenje za urbanizam, imovinsko-pravne poslove i zaštitu životne sredine, u skladu sa čl. 45a. Zakona o planiranju i izgradnji („Službeni glasnik RS“, br. 72/09, 81/09-ispr., 64/10-odluka US, 24/11, 121/12, 42/13-odluka US, 50/13-odluka US, 98/13-odluka US, 132/14, 145/14, 83/18, 31/19, 37/19-dr. zakon i 9/20) i čl. 37.-43. Pravilnika o sadržini, načinu i postupku izrade dokumenata prostornog i urbanističkog planiranja („Sl. glasnik RS“, br. 32/2019), oglašava

RANI JAVNI UVID

Obaveštavavaju se građani da će danom oglašavanja 12.06.2020. godine otpočeti rani javni uvid urbanističkih planova – Elaborata: Plana detaljne regulacije seoskog groblja u Isakovu, Plana detaljne regulacije seoskog groblja u Jovcu, Plana detaljne regulacije seoskog groblja u Ostrikovcu, Plana detaljne regulacije seoskog groblja u Virinu i Plana detaljne regulacije seoskog groblja u Vlaškoj, u trajanju od 15 dana od dana oglašavanja, zaključno sa 26.06.2020. godine.
Elaborate: Plana detaljne regulacije seoskog groblja u Isakovu, Plana detaljne regulacije seoskog groblja u Jovcu, Plana detaljne regulacije seoskog groblja u Ostrikovcu, Plana detaljne regulacije seoskog groblja u Virinu i Plana detaljne regulacije seoskog groblja u Vlaškoj, izradilo je Privredno društvo za prostorno planiranje „URBOPOLIS“ Beograd, PIB 106724864, matični broj 20667800, Šumatovačka br.8.
Uvid u urbanističke planove – Elaborate: Plana detaljne regulacije seoskog groblja u Isakovu, Plana detaljne regulacije seoskog groblja u Jovcu, Plana detaljne regulacije seoskog groblja u Ostrikovcu, Plana detaljne regulacije seoskog groblja u Virinu i Plana detaljne regulacije seoskog groblja u Vlaškoj, zainteresovana lica mogu da obave u prostoriji sale Opštinske uprave Opštine Ćuprija, gde su izloženi urbanistički planovi sa svom pratećom tehničkom dokumentacijom. Za sve dodatne informacije u vezi sa izloženim planovima, a u toku trajanja ranog javnog uvida, zainteresovana lica mogu se obratiti Odeljenju za urbanizam, imovinsko-pravne poslove i zaštitu životne sredine. Svoje primedbe i sugestije sva zainteresovana pravna i fizička lica treba da dostave u pisanom obliku Odeljenju za urbanizam, imovinsko-pravne poslove i zaštitu životne sredine, a preko šaltera Uslužnog centra.
Urbanistički planovi – Elaborati: Plana detaljne regulacije seoskog groblja u Isakovu, Plana detaljne regulacije seoskog groblja u Jovcu, Plana detaljne regulacije seoskog groblja u Ostrikovcu, Plana detaljne regulacije seoskog groblja u Virinu i Plana detaljne regulacije seoskog groblja u Vlaškoj, biće dostupni i na zvaničnoj internet stranici Opštine Ćuprija.
Po završenom ranom javnom uvidu nosilac izrade planskog dokumenta priprema izveštaj o obavljenom ranom javnom uvidu koji usvaja Komisija za planove.
Izveštaj o obavljenom ranom javnom uvidu može da sadrži i zaključke Komisije u formi smernica za dalji rad stručnog obrađivača na izradi nacrta planskog dokumenta.
Izveštaj o obavljenom ranom javnom uvidu, po pravilu, ne sadrži stavove komisije o svim podnetim pojedinačnim primedbama i sugestijama.

PDR seoska groblja
Šef Odseka za urbanizam i
zaštitu životne sredine
Valentina Tomić, dipl. inž. arh.

NAČELNIK OPŠTINSKE UPRAVE
Milica Cvetković, dipl. pravnik