Sportski savez Ćuprije proglasio najbolje u 2021.

U organizaciji Sportskog saveza Ćuprije, sinoć su, u Domu omladine “Sinđelić” u Ćupriji, proglašeni najbolji sportisti, sportski kolektivi i sportski radnici opštine Ćuprija u 2021. godini.

Najbolji sportista u 2021. godini očekivano je atletičar „Morave“ Aleksa Tomić, između ostalog i juniorski prvak Balkana na 1500 metara, najbolja sportiskinja je njegova klupska koleginica Iva Arsenijević, dok je nagrada za najboljeg trenera ove godine otišla u ruke Dragana Zdravkovića.

Rukometni klub “Radnički” je najbolji sportski kolektiv u godini na izmaku, dok je jedan od najperspektivnijih evropskih fudbalskih sudija, internacionalac sa FIFA značkom, 28-godišnji Ćupričanin Miloš Milanović, najbolji sportista van teritorije opštine Ćuprija.

Najuspešniji nastavnik/profesor u oblasti fizičke kulture je Vlastimir Stojiljković, profesor Gimnazije, koja je proglašena i za najbolju školu u domenu školskog sporta u 2021. godini. Ovogodišnju dominaciju najstarije ćuprijske srednje škole kao obrazovne institucije koja je i u sportu postigla odlične rezultate, potvrdio je i Aleksa Milanović, najbolji školski sportista ove godine..

Nagrade za životno delo ove godine dodeljene su Anti Noniću, Dobrici Matiću i posthumno legendarnoj Veri Nikolić.