Javni poziv za učešće u javnoj raspravi o nacrtu Odluke o određivanju zona i najopreljenijih zona na teritoriji opštine Ćuprija

 

Postupajući u skladu sa članom 100. Statuta opštine Ćuprija („Sl. glasnik opštine Ćuprija“ broj 30/19) Odeljenje lokalne poreske administracije, Opštinske uprave opštine Ćuprija upućuje

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U JAVNOJ RASPRAVI

I Upućuje se javni poziv građanima, udruženjima, stručnoj i ostaloj javnosti, za učešće u javnoj raspravi o nacrtu Odluke o određivanju zona i najopreljenijih zona na teritoriji opštine Ćuprija.
II Javna rasprava će trajati od 07.11.2019. godine do 22.11.2019. godine.
III  Odeljenje lokalne poreske administracije, Opštinske uprave opštine Ćuprija  sprovodi javnu raspravu, razmatra upućene predloge i sugestije i po okončanju javne rasprave   dostaviće Opštinskom veću opštine Ćuprija nacrt Odluke o određivanju zona i najopreljenijih zona na teritoriji opštine Ćuprija na utvrđivanje predloga.
IV Predlozi, sugestije i komentari dostavljaju se Odeljenju lokalne poreske administracije, Opštinske uprave opštine Ćuprija putem elektronske pošte na e-mail adresu: snezana.petric@cuprija.rs ili poštom na adresu: Opština Ćuprija, Opštinska uprava, Odeljenje lokalne poreske odministracije: „Za javnu raspravu o nacrtu Odluke o određivanju zona i najopreljenijih zona na teritoriji opštine Ćuprija”.
V Ovaj Javni poziv objaviti na internet prezentaciji Opštine Ćuprija.

Javni poziv
Nacrt Odluke
Izveštaj