Održana sednica Poslovnog saveta opštine Ćuprija

Dopuna Poslovnika o radu Poslovnog saveta opštine Ćuprija, Pitanja i odgovori, kao i Prezentacija rezultata ankete koju su popunjavali članovi ćuprijske poslovne zajednice, bile su glavne tačke dnevnog reda Treće sednice Poslovnog saveta opštine Ćuprija, koja je danas održana u sali za sastanke Opštinske uprave. Osim predsednika saveta Petra Stošića i predsednika Opštine Ćuprija Ninoslava Erića, te njegovog zamenika Ilije Paunovića, današnjoj sednici prisustvalo je i 19 članova Poslovnog saveta.

Delegacija Privredne komore Guangdonga posetila Ćupriju

Delegacija privrednika iz Kine, članovi Privredne komore provincije Guangdung, danas je posetila Opštinu Ćuprija, kako bi se njeni članovi na licu mesta upoznali sa privrednim potencijalima centralnog mesta „pomoravskog trograđa“. Jedanaestoro privrednika, iz jedne od najvećih i ekonomski najjačih kineskih provincija, dočekao je predsednik Opštine Ćuprija Ninoslav Erić sa svojim timom, a kao sintetizovan utisak svih prisutnih na sastanku dve delegacije može da posluži rečenica jednog od kineskih gostiju: – Najbitnije je da su ovde prijatelji.

Večeras je otvoren RAVANELIUS, festival muzičke izuzetnosti

RAVANELIJUS, prvi put . Festival muzičkih izuzetnosti koji će se dešavati još mnogo puta. To je već sada izvesno. Kao što je izvesno da će na muzičkim mapama Ravanelijus označavati vreme i mesto vrhunskih dešavanja umetničke muzike. Dane kada će se neki umetnici vraćati na mesto svojih početaka, a drugi dolaziti da odatle počnu.

Vesti