Психолошка радионица „Разговор као одговор“

У циљу превазилажења трауме изазване трагичним догађајима који су нас шокирали, узнемирили и навели на преиспитивања, Канцеларија за младе и Удружење младих Ћуприје позивају све који се суочавају са изазовима и проблемима да нам се придруже на психолошким радионицама „Разговор као одговор“ намењеним младима и родитељима, који ће се одржати ускоро у просторији за омладинске активности. Термини су уторак и среда од 20 часова.
Ова радионица је намењена свима који желе да отворено разговарају о својим бригама и размотре начине за превазилажење истих. Психотерапеут са дугогодишњим искуством ће вас увести у различите технике које вам могу помоћи да препознате и превазиђете изазове тешких ситуација.
Будите храбри и придружите нам се у овој подржавајућој и сигурној групи, где ћете се повезати са другим члановима заједнице који пролазе кроз слична искуства као и ви.
Напомена: Учешће је бесплатно, али је број места ограничен, стога вас молимо да се пријавите на време како бисте обезбедили своје место.
Пријава на радионицу „Разговор као одговор“ и све додатне информације на:
Мејла: kontakt@kzmcuprija.rs
Инстаграма: @kzmcuprija035
ili Viber/Whats App/SMS поруком на број: 0638134921
Линк за пријаву:

https://forms.gle/1pYW8RiaTmP4kPPg9

Радујемо се вашем доласку!