Psihološka radionica „Razgovor kao odgovor“

U cilju prevazilaženja traume izazvane tragičnim događajima koji su nas šokirali, uznemirili i naveli na preispitivanja, Kancelarija za mlade i Udruženje mladih Ćuprije pozivaju sve koji se suočavaju sa izazovima i problemima da nam se pridruže na psihološkim radionicama „Razgovor kao odgovor“ namenjenim mladima i roditeljima, koji će se održati uskoro u prostoriji za omladinske aktivnosti. Termini su utorak i sreda od 20 časova.
Ova radionica je namenjena svima koji žele da otvoreno razgovaraju o svojim brigama i razmotre načine za prevazilaženje istih. Psihoterapeut sa dugogodišnjim iskustvom će vas uvesti u različite tehnike koje vam mogu pomoći da prepoznate i prevaziđete izazove teških situacija.
Budite hrabri i pridružite nam se u ovoj podržavajućoj i sigurnoj grupi, gde ćete se povezati sa drugim članovima zajednice koji prolaze kroz slična iskustva kao i vi.
Napomena: Učešće je besplatno, ali je broj mesta ograničen, stoga vas molimo da se prijavite na vreme kako biste obezbedili svoje mesto.
Prijava na radionicu „Razgovor kao odgovor“ i sve dodatne informacije na:
Mejla: kontakt@kzmcuprija.rs
Instagrama: @kzmcuprija035
ili Viber/Whats App/SMS porukom na broj: 0638134921
Link za prijavu:

https://forms.gle/1pYW8RiaTmP4kPPg9

Radujemo se vašem dolasku!