Oznaka: eric

Erić: Rekordni budžetski prihodi u prvih šest meseci ove godine

Ukupni prihodi i primanja budžeta opštine Ćuprija u prvih šest meseci ove godine iznose 414 miliona 795 hiljada 559 dinara. U ukupnim prihodima budžeta procenat učešća prihoda od poreza na dohodat, dobit i kapitalne dobitke iznosi 38,28 procenata, dok prihodi od poreza na imovinu učestvuju sa 18,37 odsto. Kako je na današnjoj sednici Opštinskog veća izjavio Ninoslav Erić, predsednik Opštine Ćuprija, ovo je najveći prihod koji se slio u ćuprijski budžet u prvih šest meseci i jedne godine do sada.

Opširnije ..

Održana sednica Poslovnog saveta opštine Ćuprija

Dopuna Poslovnika o radu Poslovnog saveta opštine Ćuprija, Pitanja i odgovori, kao i Prezentacija rezultata ankete koju su popunjavali članovi ćuprijske poslovne zajednice, bile su glavne tačke dnevnog reda Treće sednice Poslovnog saveta opštine Ćuprija, koja je danas održana u sali za sastanke Opštinske uprave. Osim predsednika saveta Petra Stošića i predsednika Opštine Ćuprija Ninoslava Erića, te njegovog zamenika Ilije Paunovića, današnjoj sednici prisustvalo je i 19 članova Poslovnog saveta.

Opširnije ..

Delegacija Privredne komore Guangdonga posetila Ćupriju

Delegacija privrednika iz Kine, članovi Privredne komore provincije Guangdung, danas je posetila Opštinu Ćuprija, kako bi se njeni članovi na licu mesta upoznali sa privrednim potencijalima centralnog mesta „pomoravskog trograđa“. Jedanaestoro privrednika, iz jedne od najvećih i ekonomski najjačih kineskih provincija, dočekao je predsednik Opštine Ćuprija Ninoslav Erić sa svojim timom, a kao sintetizovan utisak svih prisutnih na sastanku dve delegacije može da posluži rečenica jednog od kineskih gostiju: – Najbitnije je da su ovde prijatelji.

Opširnije ..